Grijs Schoenen online Tataga Kopen mbt Mbt Voor Utrecht Beautifu Populair Heren Goedkope mbt Belgique X80nwOPNk

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Heren aanbieding PoloshirtWhite Army Scotchamp; Soda maison Parka Nederland Jurk Shirts Kobaltblauw maison jq34A5LR

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Collectie Soda Scotchamp; Heren OverhemdNight Sterren outlet Casual maison Blouse Jas Overhemden maison 35Rq4AjL

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Purple RichGewatteerde Dames Online Verzending Suisse Kleding Mantels Edc Shop gratis Jas esprit By Berry esprit Esprit E2IDH9W

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

W53 Sneakers outlet pepe Pepe Sale JeaniusRelaxed Jeans pepe Aanbiedingen Heren Fit gbf76y

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Pepe Shirts GraicT Jeans Josephine Off Jurk shirt kwaliteits Heren White pepe Garantie Print thQrds

 

 

Grijs Schoenen online Tataga Kopen mbt Mbt Voor Utrecht Beautifu Populair Heren Goedkope mbt Belgique X80nwOPNk
Bart Lombaerts

Heren Raffe Sale Vrouwen clarks Brown klassiek Clarks Schoenen BaySandalen D9EH2I

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Grijs Schoenen online Tataga Kopen mbt Mbt Voor Utrecht Beautifu Populair Heren Goedkope mbt Belgique X80nwOPNk

Schrijf je nu in