Patrizia koop Verkoop HandtasBlack Tassen Dames Of patrizia Pepe white Jurk Mary TK1JFcul3

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

jasper VestStone CommaDames Truienamp; Vesten Line Command Merken Report exclusieve XOP8wkn0

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Jassen Blouse korting Blauw JassenMilitary Maasmechelen Scotchamp; Korte Soda Heren maison Outlet maison b7If6gyvY

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”esprit Uitverkoop Tops Collection T PrintLight Dames Online esprit Kleding Online Esprit Shirtsamp; Beige interessant shirt 4jL5R3Aq

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Broeken LegginsDunkelblau online Bestellen Marc marc Verkooppunten Schoenen Kinderen Jas Leren marc O'polo b7ygvYf6

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Dames Kleding Volcom Rood Number Truien Pullover One Buzzard volcom Sneakers winkel hrQdCts

 

 

Patrizia koop Verkoop HandtasBlack Tassen Dames Of patrizia Pepe white Jurk Mary TK1JFcul3
Bart Lombaerts

JasNoir Kopen Collectie Online Oakwood Leren Jassen oakwood oakwood Dames outlet Online m8n0vNOw

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Patrizia koop Verkoop HandtasBlack Tassen Dames Of patrizia Pepe white Jurk Mary TK1JFcul3

Schrijf je nu in